top of page
Consultatie juridica

Avocați Online Consultanță și Litigii

Reprezentăm:

Business-uri

Startup-uri

Companii

Liber Profesioniști

Persoane fizice

Din evaluările clienților avem nota 4.7/5

scor evaluare clienti

- Excelent

Cere evaluare GRATUITĂ

Dacă te confrunți cu o problemă juridică complexă, ai ajuns în locul potrivit. De peste 15 ani, avocații colaboratori ajută business-urile să crească prin servicii de calitate, contribuind cu strategii juridice eficiente și orientate permanent către nevoile clientului. 

Completează formularul și primești GRATIS o analiză generală a situației și oferta noastră. Dacă îți este mai ușor, trimite-ne un e-mail.

Mulțumim pentru mesaj!

Îți trimitem gratuit o analiză generală a cazului tău.

Îți trimitem ofertă personalizată de servicii juridice, cu onorarii transparente.

Termene de predare scurte, convenite împreună cu tine.

Programează consultație online

Rezervă o consultație online cu un avocat. Are loc la momentul ales de tine, pe o platformă de conferințe video. Ne cunoaștem live și începem să lucrăm la rezolvarea problemelor tale juridice.

Știm că reticența oamenilor de a vorbi cu avocați vine de la costurile ridicate ale serviciile și logistica complicată: verifică disponibilitatea, deplasează-te fizic, semnează contract de asistență juridică, așteptă, așteaptă, așteaptă...

La Docs & Deeds nu procedăm așa. Trebuie doar să alegi intervalul orar convenabil ție, achiți prețul fix și de acolo preluăm noi. Poți să ne descrii problema ta înainte de consultația propriu-zisă, prin formularul de contact sau e-mail. Sau poți să ne povestești cu ce te confrunți direct în cadrul consultației juridice.

Stai de vorbă 1 oră cu un avocat specializat pe problema ta. 

Primești pe loc răspunsuri și un plan general de acțiune.

Dacă sunt necesare alte activități, primești ofertă personalizată.

redactare contract avocat

400 RON

Solicită redactare contract

Redactăm la cerere contractul de care ai nevoie. Procesul nostru începe cu o consultare inițială, în care discutăm despre scopul contractului, obiectivele tale și orice preocupări speciale pe care le-ai putea avea. Pe baza acestei discuții, redactăm un model initial de contract, pe care apoi îl revizuim împreună.

Primești contractul în 48 de ore.

Costuri cu 70% mia mici decât piața.

Protecție legală garantată de avocați.

De ce să alegi Docs & Deeds?

Toți avocații noștri au background de business, așa că prioritizăm soluțiile practice și eficiente pentru clienții noștri. Fără excepții, obiectul nostru este să oferim soluții legale optime pentru planurile de business pe care clienții noștri le au. Acordăm asistență juridică orientată pe rezultate și protejarea business-ului.

Dacă ne contactați înainte de începerea unui litigiu, încercăm să vă ținem departe de sala de judecată. Din păcate, uneori singura soluție este judecata. În acest caz suntem pregătiți să susținem va poziția folosind toate armele pe care legea le pune la dispoziție. 

Soluții legale eficiente

Peste 95% rată de succes

Onorarii flexibile

Comunicare facilă

Comandă modele de contracte și cereri verificate de avocat, la cele mai mici prețuri

Arii de Practică

Dreptul Afacerilor

Tot ce are nevoie afacerea ta pe partea legală: contracte, autorizații, fuziuni și achiziții, restructurări, guvernanță corporativă.

Dreptul Construcțiilor și Real Estate

Consiliere privind autorizații de construire, proiecte de infrastructură și construcții, negociere contracte de închiriere și antrepriză, negociere contracte sediu.

Comerț Electronic

Asistență juridică pentru conformitatea cu cerințele legale, protejarea business-ului în relație cu clienții și partenerii contractuali. Soluționarea diferendelor contractuale.

IT, Tehnologie, Inteligență Artificială

Contracte pentru furnizarea soluții SaaS, cloud, dezvoltarea de programe, aplicații, proiecte. Consiliere pe dreptul inteligenței artificiale.

Protecția Datelor cu Caracter Personal

Verificare documentație pentru protecția datelor cu caracter personal conform GDPR. Consiliere privind conformitatea unor soluții tehnologice cu legislația în domeniu.

Dreptul Muncii

Asistență privind contractele individuale de muncă, regulamentele interne și cerințele generale ale codului muncii. Consiliere privind anchete disciplinare și litigii de muncă.

Litigii & Arbitraje

Pregătirea și depunerea cererii de chemare în judecată sau a întâmpinării, gestionare dosar și reprezentare în instanță. Consultanță privind insolvența.

Protecția Consumatorilor

Consiliere și reprezentare privind drepturile consumatorilor, contractele de adeziune, clauzele abuzive, produse cu defecte, etichetar. Consiliere privind acțiunile colective.

Dreptul Familiei

Consultanță privind problemele de familie, divorțuri, partaje, regimuri matrimoniale.

Ce ne diferențiază?

Construim relații de lungă durată

Fiecare client este valoros și fiecare caz este tratat cu atenția cuvenită. Vă asigurăm transparență totală și o comunicare deschisă, astfel încât să vă simțiți confortabil și încrezător în fiecare etapă a procesului legal. Ascultăm atent, ne adaptăm strategia juridică la obiectivele dvs. specifice și vă oferim suportul necesar pentru a vă proteja interesele pe termen lung. 

Propunem soluții inovative

Fiecare strategie propusă se bazează pe o analiză amănunțită a legii și pe considerarea atentă a posibilelor riscuri. Acesta este angajamentul nostru: ne susținem clienții cu determinare și ne asigurăm că identificăm soluția juridică care să răspundă obiectivelor pe care le au. Cu Docs & Deeds sunteți întotdeauna cu un pas înaintea părții adverse.

Ce fel de probleme legale poți rezolva cu Docs & Deeds?

Poți folosi serviciile noastre pentru rezolvarea unor probleme legale variante. Avem o abordare flexibilă și ne vom adapta cerințelor tale. Nu glumim când spunem că avem misiunea de a face serviciile juridice accesibile tuturor și de aceea ne cerințelor clientului sunt prioritare. Cele mai comune situații în care ajutăm clienții sunt:

Revizuim contracte comerciale

Dacă deja ai un model de contract pe care vrei să-l folosești, ne vom uita peste clauzele lui și îți vom spune cum să le îmbunătățești. Cele mai comune contracte pe care le revizuim sunt: contract de consultanță, contract de prestări servicii, contract de comodat, contract de închiriere, contract de vânzare sau contract individual de muncă. Putem să revizuim contracte în cadrul unei consultații juridice, așa că programează cu încredere una!

Oferim opinii juridice pe probleme punctuale

Redactăm analize juridice și opinii pe probleme punctuale ale clienților noștri din diverse domenii. Ce este o analiză juridică? Rezultatul unui proces de cercetare (research) a interpretării legii într-o anumită situație și a soluțiile practice ce au fost implementate anterior în circumstanțe similare. Analiza juridică conține explicații privind aplicarea legii la situația de fapt, potențialele riscuri, soluțiile disponibile clientului, precum și avantajele și dezavantajele fiecăreia dintre ele. 

Obținem de autorizații sau licențe

Când business-ul tău are nevoie de autorizații speciale, nu ai timp de pierdut. Procedurile în fața diverselor autorități publice iau timp și adesea apar cerințe de autorizare netransparente sau lipsite de previzibilitate.

Gestionăm dosare de instanță

Dacă ești parte într-un dosar de instanță, ai ajuns în locul potrivit. Redactăm pentru tine cererea de chemare în judecată, întâmpinarea, căile de atac sau alte acte procesuale. Împreună, stabilim strategia juridică, iar avocații de litigii care colaborează cu Docs & Deeds îți vor spune ce se va întâmpla în continuare în dosar și ce riscuri pot să apară la fiecare stadiu al procedurii. În permanență vei fi informat despre progresul dosarului tău. 

Confirmăm strategii juridice (second opinion)

Patru ochi sunt mai buni decât doi. Când vrei să adopți o strategie prudentă, o părere suplimentară din partea unui avocat specialist va aduce o perspectivă noua asupra strategiei de urmat. Îți vom spune cum am fi procedat noi dacă eram în situația ta și îți răspundem la orice întrebare legală. Revizuim documentele tale juridice și își propunem o strategie adaptată nevoilor tale.

Trimitem notificări și negociem tranzacții

Pregătim notificări sau somații pentru recuperarea de creanțe de la partenerii contractuali sau rezolvarea pe cale amiabilă a altor tipuri de probleme. Redactăm contracte de tranzacție eficiente. 

Implementarea unor măsuri preventive

Când ești expus unor riscuri juridice, prevenția este preferabilă remediilor ulterioare. Poți discuta cu un avocat despre contractele pe care vrei să le închei, partenerul contractul pe care vrei să-l folosești sau alte aspecte de drept. Suntem adepții rezolvării amiabile a situațiilor juridice și ai implementării unor soluții preventive eficiente.

Află mai multe...

 • How do I find the right legal document for my needs?
  Finding the right document is easy! Simply navigate to our "Legal Documents" page and use the search bar or browse through categories to locate the document that best suits your requirements. If you're unsure, our customer support team is here to assist you.
 • Are Docs & Deeds contracts and legal documents customizable?
  Absolutely. The contract and legal document templates on the Docs & Deeds platform are designed to be customizable. You can easily edit fields such as the parties involved, personal information, as well as specific clauses of the chosen contract to suit your situation. Each model contract and legal document contains instructions that facilitate the preparation of the final form and immediate use. If you encounter any difficulty in using a contract or document ordered from Docs & Deeds, contact us and one of our lawyers will assist you. You can always schedule an online legal consultation if you are facing more complex issues.
 • How does the ordering process work?
  Ordering a legal document on Docs & Deeds platform is extremly simple. Select the document you need, add it to your cart, and proceed to checkout. Once your payment is processed, you'll receive a download link for the document. It's that simple!
 • Are Docs & Deeds documents suitable for all types of businesses?
  Absolutely! Docs & Deeds contract and legal document templates are designed to meet the needs of businesses of all sizes and across industries. Whether you're establishing a start-up, own a small business, working in a corporation or a freelancer, our contract templates and documents can be customized to suit your requirements. Similarly, the court claims offered by Docs & Deeds have been designed to cover varying practical scenarios. Choose among the alternative arguments the ones that suit your situation and in a few minutes you have prepared a professional court application, at significantly reduced costs compared to those charged by traditional lawyers. No less, on the Docs & Deeds blog you will find useful information for preparing the contracts you need and for the efficient management of lawsuits.
 • Are Docs & Deeds contract templates legally enforceable?
  Yes, Docs & Deeds legal documents are drafted by experienced legal professionals and observe all legal provisions. However, it is important to note that the effectiveness of a contract or legal document can depend on the specific circumstances and jurisdiction. For complex situations, we recommend that you consult a legal professional in an online consultation to ensure that the document fits your needs. If you need a different type of legal assistance, check out Docs & Deeds services complementary to model contracts. Seeking to better understand the mechanisms behind contracts? On the Docs & Deeds blog you can find articles about the causes that can affect the validity of contracts, the situations in which contracts can be terminated and what remedies you can use if you are faced with such circumstances.
 • What formats are Docs & Deeds documents available in?
  Our documents are available in universally compatible formats such as Microsoft Word (DOCX) and PDF. This makes it easy for you to edit, save, and print as needed. When you order a contract or document customized to your situation, you can ask us for the format you need. If you need bilingual contracts or documents (Ro / En), you have come to the right place. Several of the Docs & Deeds contract templates are already available in bilingual format. For contracts that are not yet available in English or in bilingual format, contact us and we will find a solution together.
 • Can I share my purchased document with others?
  Your purchase grants you a single-user license for the document. Of course, you can use the Docs & Deeds documents in relation to your contractual partners, providers, suppliers or any entity you enter into business relationship with. However, sharing the document with third parties who have not purchased it or you do not have a commercial relationship with, is a violation of our terms of use and copyrights. If multiple individuals or entities need to use the document, separate orders should be placed on the platform. You can use Docs & Deeds documents in relation to your contractual partners, employees or in any way related to your business or your personal interests. You can also use a template contract or purchased leegal document for as many times as you need.
 • How can I be sure that the legal documents will work for my business?
  Our legal documents are created by experienced lawyers who have taken into consideration general business practices and legal requirements. Upon drafting the contracts and legal documents, Docs & Deeds lawyers have considered and anticipated multiple practical scenarios. Although the template contracts and legal documents provide a solid foundation, we recommend that you tailor each document to the unique needs of your business or personal use by filling in the blank spaces. You can also adapt the rest of the contractual clauses, which we recommend you read in full before using the document. If you seek legal advice or a customized contract, Docs & Deeds puts you in touch with a lawyer.
 • How frequently are Docs & Deeds documents updated?
  We strive to keep our documents up-to-date with relevant laws and regulations. However, it iss important to note that legal requirements can change. We recommend reviewing and updating your documents periodically to ensure compliance. For any further questions or assistance, please don't hesitate to contact us.
 • Is Docs & Deeds a law firm?
  No, Docs & Deeds is not a law firm. In Romania, law firms are not (yet) allowed to be organized as limited liability companies, while lawyers are not (yet) allowed to work for companies of any kind. The contract templates we provide have been drafted by independent lawyers, law offices, or law firms, in collaboration with Docs & Deeds, based on a legal assistance contract. For the provision of other legal services, such as online legal advice or contract review and drafting services, we act as an intermediary between you and the attorney who will provide you with assistance. We do not provide such services directly. For details, please check our terms & conditions.

Ai nevoie de avocat pentru consultanță sau litigii?

Docs & Deeds logo
bottom of page