top of page

TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE

A PLATFORMEI Docs & Deeds.

Prin utilizarea acestui website, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat integral acești Termeni și Condiții.

 

Introducere

Folosind platforma noastră și achiziționând documente de pe website-ul www.docsdeeds.com sau www.docsdeeds.ro, încheiați un contract cu societatea Legal ART S.R.L., cu sediul în Ploiești, Prahova, CUI 48836141, număr de înregistrare J29/2124/25.09.2023 (”Legal ART”).

 

Platforma” înseamnă website-ul nostru www.docsdeeds.com și/sau www.docsdeeds.ro și conținutul său, orice subdomenii ale acestuia, precum și software-ul nostru.

Documentul acesta – numit în continuare ”T&C” - împreună cu toate celelalte documente la care face referire și cu politicile Platformei reglementează relația contractuală dintre noi, ca vânzător și tine, în calitate de client.

Prin accesarea și utilizarea Platformei, precum și prin achiziționarea documentelor juridice, ești de acord să fii obligat de termenii și condițiile prezentate în continuare. Dacă nu ești de acord cu acești termeni și condiții, te rugăm să nu utilizezi Platforma.

Legal ART nu este o societate de avocatură și nici nu oferă servicii juridice. Documentele sunt redactate de către avocați externi, contractați de Legal ART pentru acest scop, în baza unui contract de asistență juridică.

 

Documentele.

 

Documentele” reprezintă documente juridice pre-redactate, sub formă de template (modele), care sunt puse la dispoziția publicului prin intermediul Platformei, în format Word, PDF sau într-un alt format utilizat pe scară largă.

 

Documentele conțin clauze cu aplicabilitate generală și sunt concepute pentru a se aplica situațiilor comune, recurente, din practica juridică. În forma de pe Platformă, acestea nu sunt personalizate pentru situații particulare sau pentru nevoile specifice ale unui utilizator. Este responsabilitatea utilizatorului care descarcă un Document să îl adapteze la situația particulară în care se află și pentru care intenționează să îl folosească.

Pentru a facilita personalizarea lor de către utilizator, Documentele conțin spații libere marcate pentru completarea anumitor informații lipsă, secțiuni ce pot fi sau nu folosite de către utilizator și indicații de utilizare.

Utilizatorii sunt pe deplin responsabili pentru modificările, adaptările sau completările aduse Documentelor achiziționate prin intermediul Platformei. Noi nu purtăm nicio responsabilitate pentru conținutul final sau pentru consecințele utilizării documentelor template în forma lor modificată sau completată.

 

Utilizatorii își asumă să verifice cu atenție Documentele înainte de a le utiliza și să se asigure că acestea sunt adecvate nevoilor lor. Legal ART sau Platforma nu oferă nicio garanție sau asigurare cu privire la acuratețea, adecvarea sau aplicabilitatea Documentelor la anumite circumstanțe specifice.

Utilizatorii sunt sfătuiți să consulte un avocat sau un specialist juridic dacă doresc să utilizeze Documentele în situații particulare, pentru a se asigura că acestea sunt adecvate nevoilor și circumstanțelor lor specifice.

Detaliile, instrucțiunile de completare sau descrierea afișată împreună cu Documentele nu impun nicio obligație în sarcina noastră, având exclusiv rol de prezentare și informare.

Legal ART nu este o societate de avocatură. Documentele sunt redactate de către avocați contractați de către Legal ART pe baza unor contracte de asistență juridică, conform legii.

Utilizarea Platformei.

 

Accesul la Platformă este permis oricărui utilizator care a împlinit vârsta de 18 ani, acționează în scop legitim și are intenția de a achiziționare produsele oferite de noi.

Este interzisă orice utilizare a Platformei care contravine practicilor comerciale corecte, legislației, sau care nu este în conformitate cu acești T&C.

Ne rezervăm dreptul de restricționa utilizarea Platformei și accesul la o parte sau la toate funcțiile acesteia, în cazul în care considerăm, în opinia noastră rezonabilă, că ai un comportament abuziv, sau care contravine legii sau politicilor noastre, sau care ne poate prejudicia în vreun fel.

Achiziționarea Documentelor.

Vei putea plasa o comandă prin una dintre modalitățile indicate pe Platformă, respectiv prin adăugarea unui produs în coșul de cumpărături și urmarea pașilor pentru plată și finalizarea comenzii. La acest moment, nu acceptăm plasarea de comenzi pentru Documente altfel decât prin intermediul Platformei.

 

Dacă dorești servicii juridice prestate de un avocat, scrie-ne și te vom pune în legătură cu unul dintre avocații noștri. Nu avem nicio răspundere pentru calitatea serviciilor prestate de avocații externi sau pentru rezultatul final.

Comanda este considerată plasată după plata integrală de către tine a prețului Documentelor.

Comanda este acceptată și contractul dintre noi și tine se consideră încheiat atunci când îți furnizăm link-ul pentru descărcarea Documentului achiziționat sau îți trimitem Documentul sub orice altă formă.

Comenzile pot fi plasate oricând. Dacă există cereri, reclamanții sau orice probleme legate de o comandă, acestea vor fi soluționate în timpul zilelor lucrătoare, în cel mai scurt termen posibil. 

Ne poți contacta în legătură cu orice comandă prin folosirea formularului de contact de pe platformă sau prin e-mail, la adresa contact@docsdeeds.com

Prin plasarea unui comenzi ești de acord să primești formularul nostru de feedback, respectiv ești de acord să publicăm recenzia ta pe platformă.

Vom putea anula orice comandă plasată de tine din motive obiective, cu o notificare ulterioară și fără ca astfel de acțiune să atragă vreo răspundere a noastră față de tine, inclusiv dacă: (i) procesatorul de plăți/banca, refuză cardul, (ii) tranzacția nu este validată de procesatorul de plăți, (iii) considerăm în mod rezonabil că ne poate produce prejudicii, (iv) s-au încălcat în orice fel acești T&C.

Îți vom trimite factura aferentă produselor achiziționate, tu având obligația să ne furnizezi toate informațiile și datele necesare în acest scop. De obicei, aceasta va fi transmisă la livrarea produselor, în format electronic, pe e-mail și/sau în contul de client.

Toate Documentele sunt livrate electronic, putând fi descărcate de tine după efectuarea plății. După caz, Documentele pot fi trimise prin e-mail.

Produsele noastre nu beneficiază de o garanție legală, fiind produse electronice/digitale cu acces imediat.

Dacă informațiile menționate pe Platformă despre un Document sau prețul Documentului este eronat și tu ai plasat o comandă, te vom contacta în cel mai scurt timp pentru remedierea erorii.

Proprietatea intelectuală.

Documentele sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală.

Documentele nu pot fi folosite, revândute, comercializate sub orice formă, distribuite, total sau parțial de către utilizatori în scopuri comerciale, fiind destinate exclusiv uzului personal, cu excepțiile prevăzute în acești T&C.

După achiziționare, utilizatorul are dreptul limitat, nepersonal, ne-sublicențiat și ne-transferabil de utilizare a documentului în scop personal sau comercial. În special, utilizatorul care achiziționează Documente le poate folosi liber în relația cu partenerii contractuali, de business, furnizori de servicii, clienți sau orice altă entitate cu care încheie relații contractuale.

Totuși, orice altă utilizare, reproducere sau distribuire a Documentelor, integrală sau parțială, este strict interzisă.

Este interzisă distribuirea sau folosirea Documentelor de către avocați către clienții lor, fără achiziționarea lor prealabilă de pe platformă pentru fiecare utilizare în parte. Este interzisă folosirea Documentelor de către avocați cu schimbarea logo-ului sau semnelor de identificare a provenienței tipărite pe documente.

Este interzis să faci screen-shot la informațiile de la platformă sau la Documentele sau să folosești opțiunea copy-paste cu clauze sau informații dintr-un document într-unul separat.

Denumirile, mărcile, drepturile de autor și orice alte drepturi de proprietate intelectuală înregistrate sau în curs de înregistrare sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a LegalART. Utilizatorii nu vor avea niciun drept sau pretenție cu privire la acestea.

Limitarea răspunderii.

 

Legal ART nu garantează modalitatea de utilizare a Documentelor.

Legal ART nu garantează legalitatea sau valabilitatea formei finale a unui Document, după completarea sau modificarea în orice fel de către utilizator.

Utilizarea acestui website și a Documentelor se face pe propriul risc al utilizatorului. În nicio situație, website-ul nostru nu va fi responsabil pentru daune directe, indirecte, sau de orice altă natură rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza acest website sau documentele achiziționate.

Nu suntem în niciun fel responsabili pentru serviciile prestate de partenerii noștri contractuali, inclusiv de procesatorii de plăți. În cazul în care apare o eroare de plată sau orice alt incident legat de plată, vom depune toate diligențele rezonabile pentru a facilita rezolvarea lui, însă nu suntem sub nicio formă responsabili de rezultat.

Nu suntem în niciun fel responsabili de costuri adiționale față de prețul Documentelor, precum comisioane bancare sau conversie valutară.

Dreptul de retragere.

Produsele noastre sunt exceptate de la dreptul de retragere, în conformitate cu legislația specifică. Aceasta însemnă că nu vei putea returna un Document achiziționat și nici nu ai dreptul de a cere restituirea sumelor plătite.

Modificări ale termenilor și condițiilor.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificare va intra în vigoare imediat după publicarea lor pe Platformă. Continuarea utilizării acestui website după efectuarea modificărilor reprezintă acceptul tău de a fi obligat de termenii și condițiile actualizate.

Legea aplicabilă.

Acești T&C reprezintă un contract încheiat la distanță, care este guvernat de legile în vigoare din România. Versiunea în limba română a acestor T&C prevalează. Orice litigiu care apare în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din București, sector 1.

Prin utilizarea Platformei și achiziționarea oricărui Document, confirmi că ai citit, înțeles și acceptat integral acești Termeni și Condiții.

Docs & Deeds logo
bottom of page